Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: فیلم مستند «بانو قدس ایران» در میان استقبال فراوان در دو سانس جشنواره سینماحقیقت اکران شد.

به گزارش خبرنگار سینمایی شبستان، فیلم مستند «بانو قدس ایران» روایت زندگی همسر امام خمینی (ره) در پنجمین روز از برپایی جشنواره سینماحقیقت در میان استقبال زیاد علاقمندان نمایش داده شد. در این اکران حجت الاسلام مازنی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و هیات همراه، سیدمحمد طباطبایی نژاد، دبیر جشنواره، مستندسازان و هنرمندان حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از یک ساعت قبل از آغاز نمایش این فیلم مستند، علاقمندان پشت در سالن نمایش دهنده مستند حاضر شده بودند تا بتوانند این فیلم را تماشا کنند. در طرف دیگر فیلم مستند «ترور سرچشمه» به کارگردانی محمدحسین مهدویان در همین سانس روی پرده می رفت که حضور علاقمندان برای تماشای این مستند نیز بسیار زیاد بود و صف این دو سالن سینما در کنار یکدیگر تشکیل شده بود.

 

پیش از اکران «بانو قدس ایران»، مصطفی رزاق کریمی در سخنانی گفت: دی ماه سال ۹۴ قطعی شد که این فیلم مستند را بسازم و مرحله تحقیق یک سال طول کشید و نگارش سناریو نزدیک به ۶ ماه به طول انجامید. مبنای کار این بود که با منسوبین اول حضرت امام و همسرشان مصاحبه داشته باشیم و هر قدمی که بر می داشتم مسئولیتم سنگین تر می شد.


وی با اشاره به اینکه در این فیلم خودم را سانسور نکرده است، بیان کرد: نکته مهم این است که‌ من اولین فیلمسازی هستم که وارد اندرونی بیت امام شدم و در اتاق حضرت امام (ره) که سالها قفل بود و حتی پوسیده شده بود را باز کردند تا من تصویر بگیرم، این یعنی من دستم بسته نبود و برای خود من، این فیلم برایم در میان فیلم‌های پرتره، مانیفست محسوب می شود.


این مستندساز پیشکسوت گفت: مبنای این کار این بود که از روز اول با بیت امام به ویژه حاج حسن خمینی همه صحبت ها انجام شود، تحقیقات هم مورد تایید قرار گرفت و نکته مهم این است که‌ فیلم مورد تایید است و فریمی از آن خارج نشده است و نه من و نه شخص دیگری آن را سانسور نکرده است، اما چند مورد هست که‌ با مصلحت حاج حسن آقا به آن اضافه خواهم کرد.


وی در پایان تاکید کرد: مسئولیت سنگینی بود اما هدف اصلی من این بود که نسل جدید با زندگی خصوصی امام، شخصیت خانم و رمانس زندگی ایشان آشنا شوند.

 

به گزارش شبستان، به دلیل اینکه استقبال از این فیلم زیاد بود و تعدادی زیادی از علاقمندان از تماشای آن باز ماندند، نمایش ویژه روز پنجم به این فیلم اختصاص یافت و «بانو قدس ایران» در ساعت ۲۲:۳۰ بار دیگر روی پرده رفت.

 

 

 

پایان پیام/425

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۰۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند

همشهری آنلاین: اگر مستندبین حرفه‌ای هستید یا حتی اگر تنها با مستندهای حیات وحش که از تلویزیون پخش می‌شود آشنایی دارید، پیشنهادهایی که در اینجا برای شما داریم می‌تواند حسابی سر ذوق تان بیاورد.

تاریخچه وحشت عامیانه

کارگردان: کی‌یرلا جانیس

سال ساخت: ۲۰۲۱

اگر از خوره‌های ژانر وحشت هستید و شب‌ها تا یک فیلم ترسناک نبینید خواب‌تان نمی‌برد، این مستند را از دست ندهید. دوستداران ژانر وحشت به زیروزبر این ژانر توجهی وسواس‌گونه دارند و سبک‌ها، زیرگونه‌ها و تکنیک‌های فیلم‌های این ژانر را به دقت بررسی می‌کنند. وحشت عامیانه یا وحشت فولکلور یکی از زیرگونه‌های ژانر وحشت در سینما و ادبیات است که از عناصر عامیانه برای وحشت‌آفرینی استفاده می‌کند. این مستند کاوشی در تاریخچه وحشت عامیانه از پیدایش آن به واسطه گسترش‌اش در تلویزیون بریتانیا در دهه ۱۹۷۰ تا احیای آن در دهه گذشته است.

فریدا

کارگردان: کارلا گوتیرز

سال ساخت: ۲۰۲۴

فریدا کالو، نقاش مکزیکی، بین سال‌های ۱۹۰۷ تا ۱۹۵۴ زندگی کرد و با اینکه زندگی نسبتا کوتاهی داشت، اما به دلیل هنجارشکنی‌هایش یکی از چهره‌های مهم هنر معاصر به شمار می‌رود. چهره فریدا برای کسانی هم که با تاریخ هنر و نقاشی آشنایی ندارند آشناست چراکه فریدا خودنگاره‌های زیادی از خود کشیده بود. فریدا پس از تصادفی سخت در سال ۱۹۲۵ برای اولین بار شروع به نقاشی کرد و دردهای خودش، هم‌جنسانش و ملتش را روی بوم آورد. زندگی پرماجرای فریدا تا به حال موضوع چند مستند و فیلم داستانی بوده. این مستندانیمشین هم نگاهی به زندگی این نقاش برجسته مکزیکی دارد.

چهار دختر

کارگردان: کوثر بن هنیه

سال ساخت: ۲۰۲۳

روزی دو دختر بزرگ‌تر الفه، زنی تونسی که مادر ۴ دختر است، ناپدید می‌شوند. کوثر بن هنیه، کارگردان تونسی، از بازیگران حرفه‌ای دعوت می‌کند تا نقش دو دختر غایب را بازی کنند. برای الفه که غم غیاب دخترانش را بر دوش می‌کشد، حضور بازیگرانی در نقش آنها به معنی سر باز کردن زخم‌های دل و جانش است. بن هنیه موقعیتی بدیع را شکل داده و تجربه‌ای منحصربه‌فرد را در برابر دوربین ایجاد کرده که سویه‌های عاطفی و روانی مختلفی دارد. این مستند که برداشت‌هایی را از امید، طغیان، خشونت، خواهری و… عرضه می‌کند، سوال‌هایی اساسی را درباره شالوده جوامع ما به بحث می‌گذارد.

کد خبر 848052 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سینمای مستند تلویزیون - مستند مادر

دیگر خبرها

  • نجات پسر ۶ ساله که دچار غرق شدگی شده بود
  • مستند «زندگی با فلسفه» در شبکه چهار سیما
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • «زندگی با فلسفه» مستند پرتره انشاءالله رحمتی استاد فلسفه
  • گفت‌وگو باکارگردان مجموعه‌مستند «پابه‌ماه»/ قصه‌هایی تماشایی از امید و زندگی
  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • آشنایی با زنان عارفی که مردان دانشمند از محضرشان درس گرفتند
  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • وزیری‌تبار، قره‌نی‌نواز سال کودتا: قمرالملوک پیر دیر است و برایم ارشدیت دارد/ از مردها بنان و بنان و بنان